Cum să duci un stil de viață ecologic

Nu fiecare dintre noi va deveni un mare compozitor sau un savant ilustru, dar fiecare, cu siguranță, va lăsa în urmă deșeuri greu de descompus. Nu asta vrem să lăsăm în urma noastră pe Planetă, nu-i așa? Soluția este să adoptăm un mod de viață ecologic! Desigur, aceasta necesită sporirea gradului de conștiință ecologică și un efort suplimentar, dar numai de la început!

Greu de imaginat, dar în lume există oameni care practic nu lasă deșeuri. Și asta nu pentru că le acumulează în casele lor – dimpotrivă, ei au făcut totul, ca deșeuri pur și simplu să nu apară.

Aceasta este esența concepției Zero Waste (FărăDeșeuri), atât de populară în tările europene. Cât de utopic ar părea la prima vedere, adepții săi sunt convinși că tot gunoiul acumulat timp de o lună de la o întreagă familie poate încape într-un borcan mic de sticlă.

Noi, cei de la EcoVisio și #FărăDeșeuri împărtășim ideea de reducere a poluării cu deșeuri și ne alăturăm campaniei de promovare a consumului conștient. Mai jos găsiți un material la acest subiect:

https://www.wonderzine.com/wonderzine/life/good-question/232406-help-the-planet?fbclid=IwAR3jHhQB2EV3_bhlph_VD3-2uTocGRL3MWgo1kg7ecHFhmCg0DsamMdwHXs