Noi— EcoVisio
Despre noi
Susținem consumul conștient, un nou sistem de gestionare a deșeurilor și ne pasă mult de resursele planetei. Pentru noi, acestea nu sunt doar vorbe în vânt, e un stil de viață. Dar cel mai important este faptul că noi cunoaștem subiectul și vrem să te ajutăm și pe tine.

Noi – o organizație non-guvernamentală, non-comercială care se traduce în felul următor: „Avem un țel comun și pentru ca să-l atingem, ne-am unit forțele.”

Ne dorim o Moldovă nepoluată și știm cu siguranță: pentru a salva mediul înconjurător, este necesar să fim eco-friendly.
Sunt specializată în antreprenoriat social, educație non-formală și drepturile omului. Deșeurile se intersectează direct cu toate aceste subiecte, așa că mă implic cu bucurie în susținerea și promovarea proiectelor Moldova FărăDeșeuri.

Împreună mai puternici!
SMM și suport proiecte
Anna Idrisova
Mă ocup de comunicare, elaborare de materiale (text și imagini), consultanță, desfășurare de instruiri pe diverse subiecte precum: compostarea, problema arderii frunzelor, nivelarea copacilor etc.

Cu pași mici către un scop mare!
Coordonator comunicare și PR
Gabriela Isac
Elaborez planuri de gestionare a deșeurilor pentru localități, promovez practici eficiente de gestionare a deșeurilor în rândul autorităților la diferite niveluri și ofer sfaturi cu privire la gestionarea deșeurilor.

Dreptul la un mediu înconjurător curat îl are fiecare om!
Expert în gestionarea deșeurilor
Cât mai puține deșeuri este alegerea mea conștientă!

Sunt coordonatorul Campaniei Naționale Moldova FărăDeșeuri și sunt asistentă în proiecte legate de infrastructură, unde mă ocup de logistică. Văd ce cantitate uriașă de deșeuri produce fiecare dintre noi și încerc să las cât mai puține deșeuri după mine. De asemenea, separ deșeurile și le predau pentru reciclare.

Dacă pot eu, pot și alții!
coordonator de proiecte
Anna Bokk
Fac parte din echipa EcoVisio încă de la deschidere, mă ocup în mare parte de producția video. De la scenariu și până la editare și promovare. Pentru mine este foarte important să transmit informația spectatorilor în așa fel încât să le fie nu doar clar dar și să-i încurajeze să facă o schimbare. Sunt sigură că nu există o modalitate mai bună de a transmite ceva important unei persoane decât mediul vizual.
Editor foto
Inna Gordeeva
Sunt responsabil pentru coordonarea organizațională generală, dezvoltarea capacității organizaționale, planificarea strategică și monitorizarea rezultatelor.

În calitate de persoană familiară cu subiectul gestionării deșeurilor, particip la dezvoltarea departamentului de profil EcoVisio, scriu propuneri de proiecte, ofer consilieri cu privire la diverse probleme și particip la întâlniri cu parteneri și donatori.

Calea noastră este de la idee la acțiune!
director executiv EcoVisio
Vladimir Ternavskii
Navigare
Contacte
str. Alexei Mateevici 71
faradeseuri@gmail.com
Social media